Regulament Forum 14.04.2020

Anunturi de aderare in staff sau alte anunturi de administratare, programare mentenanta, cereri dns, regulament s.a.m.d.
Avatar utilizator
aLaCaZeM
Fondator
Mesaje: 29
Membru din: Vin Apr 10, 2020 1:16 pm
Localitate: /home/arogantii/
Detinator Consola?: Xbox
Detinator Steam?: Da
Detinator Server ?: CS:1.6
Status: Citesc forumul Arogantii.Ro...!
Reputatie: Fondator
Administrator
Detinator server: Cs.Arogantii.Ro
Has thanked: 1 time
Contact:

Regulament Forum 14.04.2020

Mesaj de aLaCaZeM »

Regulament General 25.03.2020 !!!
Username/profil/avatar/semnatura
1.Sa nu contina cuvinte vulgare sau cu tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.
2.Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/cu tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18.
3.Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers.
4.Inregistrarea mai multor conturi este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor cu exceptia unui cont. ( Userul are dreptul de a hotari cu ce cont ramane nebanat )
5.ESTE STRICT INTERZISA FOLOSIREA EMOTICOANELOR SAU A SIMBOLURILOR IN NUME.


Deschiderea unui nou topic (thread)
1.Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.
2.Folositi-va de functia 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.
3.Dorim sa se acorde un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.


Limbajul
1.Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine sanctionarea (+1avertisment) pe forum.
2.Nu toleram insultarea membriilor inregistrat in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana sau orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu sanctionare (+1/+2 Puncte de avertismente) de la caz la caz.
3.Jignirea indirecta(trimiterea catre link-uri/site-uri/blog-uri etc. cu nume/titlu indecent) este sanctionata de asemenea cu ban permanet, deoarece incalca mai multe reguli.
4.Jignirea cu tenta rasista este sanctionata (+1avertisment sau banarea contului a 7zile.)
5.Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) si mesajelor de pe profilele membrilor de pe forum


Reguli de postare
Ce inseamna Off-topic/Post-Hunt/Spam ?
Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis care poate fii sanctionat cu avertisment.
Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt si se sanctioneaza cu avertisment.


Dublu-post
Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul de edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize strict interzisa.
1,Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.<
2.Membrii ce incalca regulamentul pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.


Reclama\Spam\Link-uri Deranjante
1.Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.
2.Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
3.Este STRICT interzisa postarea pe profil\chat\in topicuri a linkurilor scary sau indecente, adica a celor care te trimit catre site-uri unde utilizatorii pot fi deranjati.


Report
1.Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
2.Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.
3.Nu aveti voie sa dati report la mesajele de pe profilul altei persoane, riscati avertisment, pentru NERESPECTAREA REGULAMENTULUI FORUMULUI


Regulamente pe sectiune
Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.
Imagine

Încuiat

Înapoi la “Administratatie”