Download Counter Strike 1.6

Avatar utilizator
aLaCaZeM
Fondator
Mesaje: 29
Membru din: Vin Apr 10, 2020 1:16 pm
Localitate: /home/arogantii/
Detinator Consola?: Xbox
Detinator Steam?: Da
Detinator Server ?: CS:1.6
Status: Citesc forumul Arogantii.Ro...!
Reputatie: Fondator
Administrator
Detinator server: Cs.Arogantii.Ro
Has thanked: 1 time
Contact:

Download Counter Strike 1.6

Mesaj de aLaCaZeM »

Counter-Strike prescurtat CS este un joc cu impuscaturi dezvoltat de Valve si distribuit prin platforma Steam. Este cel mai jucat joc de tip shooter din toate timpurile.

Jocul a suferit multe modificari de la modul half-life dar are si expansiuni ca Source, Conditon Zero si mai nou Global Offensive. Versiunea 1.6 fiind cea mai populara din lume si fiind jucata chiar si dupa atatia ani de foarte multi jucatori.

In joc se regasesc doua echipe care lupta pentru indeplinirea obiectivelor proprii. Cele doua echipe sunt Tero si Counter, ele au misiuni diferite iar misiunea comuna este eliminarea tuturor inamicilor, atunci fiind runda castigata.

Obiectivele ambelor echipe difera la harta de joc.Pe hartile cu bomba counteri trebuie sa dezamorseze bomba iar teroristii sa o planteze si sa o mentina. Obiectivele difera de harti si moduri.

Pe cele cu ostatici counterii trebuie sa salveze ostaticii iar terostii sa ii impiedice sa faca acest lucru. Runda se termina atunci cand o echipa isi termina obiectivul/misiunea sau elimina toti membrii din echipa inamica.

Atentie, aceasta versiune este gratis si nu incalca drepturile de autor. Este o versiune de calitate buna, cu servere romanesti frumoase, fara redirecte sau servere straine cu lag.

Daca dureaza mult descarcatul incercati alt link sau alegeti torrent. Aveti jos peste 5 link-uri la alegere. Daca tot se descarca greu inseamna ca nu aveti viteza buna de download la internet. Termenul mediu de descarcare fiind de 1 minut.

95% din vizitatorii acestui site descarca cs-ul in maxim 1 minut. Apasati tasta H pentru cel mai complex meniu!

Acest CS are doar 244 mb si se descarca in cateva secunde, cand intrati pe un server va descarca de acolo harti noi si sunetele(dureaza foarte putin). Acest cs este cel mai nou counter strike 1.6 si este updatat in fiecare luna pentru ca voi sa aveti cel mai bun cs!
Versiunea cu Protectie SM-Shield v4.

LINKLINK
Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Client CS1.6”