CS 1.6 Romania V4

Avatar utilizator
aLaCaZeM
Fondator
Mesaje: 29
Membru din: Vin Apr 10, 2020 1:16 pm
Localitate: /home/arogantii/
Detinator Consola?: Xbox
Detinator Steam?: Da
Detinator Server ?: CS:1.6
Status: Citesc forumul Arogantii.Ro...!
Reputatie: Fondator
Administrator
Detinator server: Cs.Arogantii.Ro
Has thanked: 1 time
Contact:

CS 1.6 Romania V4

Mesaj de aLaCaZeM »

Counter Strike 1.6 Romania V4 este ultima versiune de Counter Strike 1.6 modifacata pentru Romania. Fata de vechiile variante de CS, aceasta versiune vine cu sunetele radio modifacate. Sunetele radio sunt foarte amuzante si sunt parte cheie a acestei versiuni.

Versiunea nu are modificari deosebite iar pentru a vedea acest lucru puteti viziona clip-ul video de mai jos. Puteti descarca varianta setup atat prin download direct sau prin download torrent. Aceste aceiasi varianta, descarcare destul de rapida si instalare usoara. Este o versiune pe care va puteti juca Counter Strike 1.6 atat pe internet cat si cu boti. La internet vom avea in lista servere frumoase cu jucatori chiar si dimineata.

CS Romania V4 beneficiaza de asemenea de meniul complex ce va aparea prin apasarea tastei H. Este un meniu optim care va ajuta cu o multime de scurtaturi in joc. Un meniu de calitate ce va ajuta daca nu cunoasteti prea bine comenzile din CS. Asadar va recomand sa descarcati si sa jucati acest cs daca doriti sa incercati ceva nou. Este o versiune simpatica si foarte smechera.

Daca ati incercat aceasta versiune si aveti sugestii pentru noi, ni le puteti spune printr-un comentariu. Vom analiza parerile si vom incerca sa cream o versiune v5 mai buna. Putem adauga skinuri, sunete, modele și gfx-uri diferite pentru a infrumuseta versiunea.LINK DESCARCARE
Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Client CS1.6”